Sala de petrecere

În reuşita unei sărbători – orice detaliu contează. Iată de ce, planificând o serbare cu participarea mai multor invitaţi, alegerea localului are o importanţă deosebită.
Complexul de agrement „Stejăriş” pune la dispoziţia Dumneavoastră o sală de petrecere prevăzută pentru 350-500 locuri pentru organizarea nunţilor, cumetriilor, altor ceremonii de familie.
Spaţiul ambiental plăcut, personalizat cu broderii, decoraţiuni de stejar, alte elemente în stil naţional conferă acestui local eleganţă şi rafinament. Un avantaj al localului este şi forma sa de amfiteatru pe care o are, oferind posibilitatea să te simţi bine oriunde te-ai afla: la masă cu bucate, pe terasa de dans... Lăutarii îşi au locul lor dinainte predestinat, asemeni mirilor, care se simt onoraţi de alaiul nunţii, stând în capul mesei. Bucatele alese, băuturile selecte, muzica bună vor întregi dispoziţia Dumneavoastră de sărbătoare şi vă vor dărui o petrecere ca în poveşti.

Pentru a face o rezervare pentru o festivitate sau cazare in Hotelul Complexului Stejaris, apasati aici, sau contactati direct administratia.
TEL: +(373) 268 31 7 05